A quick sip

A quick sip

Dit weekend was ik in @paradisoadam voor @son.mieux. Eerste show weer sinds Het Grote Gedoe, en het was euforisch. Mensen gingen los, Camiel brak z’n voet, Tim Hofman stond erbij en keek ernaar, het was een hele happening. Maar ook Amsterdam lag er prachtig bij op deze lenteavond, en het herinnerde me weer aan alle mooie dingen die we de afgelopen jaren niet of nauwelijks hebben mogen beleven. Het was een lange droogte, hoog tijd om weer eens een slokje te nemen.

Deze metafoor met dank aan Maud, die ergens halverwege de avond afdaalde in de gekleurde mist die op het podium hing om een drankje te pakken. De belichting was precies fantastisch, en dat zijn het soort momenten dat ik denk “tering dit zou een toffe illustratie zijn”. Helaas had ik geen camera paraat, dus heb ik getracht het vanuit geheugen te reproduceren.

Leave a Reply